_________________ Nie wyście Mnie wybrali, ale Ja was wybrałem i przeznaczyłem was na to, abyście szli i owoc przynosili, i by owoc wasz trwał - aby wszystko dał wam Ojciec, o cokolwiek Go poprosicie w imię moje.
Krok Pierwszy - jak mówisz ze będziemy się długo widywać to myślę ktoś z diakoni
Krok Drugi - nick Ellunia znaczy Elżbieta
Krok Trzeci - wchodzimy na stronę doru zakładka rekolekcje w Krakowie
Krok Czwarty - czytamy dane moderatorów - patrz krok Drugi
Krok Piąty - piszemy do kogoś forum czy zna twoje dane i dostajemy linka : http://forum.oaza.pl/viewtopic.php?t=13345
prościutko
No to gdzie ty mnie spotkałaś wcześniej
_________________ życie to ostry miecz na którym Bóg napisał walcz kochaj cierp
" Jezus Chrystus Pan mój kocha mnie On na Swoich dłoniach wyrył imię mę "
Ostatnio zmieniony przez aleksab 19-06-2010, 13:27, w całości zmieniany 1 raz
Krasia, w III turnusie Tak, tak, wiadomo mi, że z gliwickiej też będą
Paulinka, a 7 dnia to ja będę u siebie w parafii mej radomszczańskiej
_________________ "Si Deus pro nobis, quis contra nos?" Rz8,31
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet jeśli jesteś smutna, ponieważ nigdy nie wiesz kto może się zakochać w twoim uśmiechu." Gabriel García Márquez
Ell, to może ja jeszcze przemyślę KODA... Bo jak mamy się na tym DW spotkać, to mogę nie wyjść z tego cało... Tylko te pieniądze przepadną, no...
Martyneczka- moja parafianka tam będzie. I macie ją porządnie traktować, bo jak nie...
_________________ "Aniołowie, gdyby zazdrościć mogli, dwóch rzeczy by nam zazdrościli. Pierwszej, to jest przyjmowania Komunii Świętej, a drugiej, to jest cierpienia" św. s. Faustyna
Macie tu szukerka ><><
Ostatnio zmieniony przez Krasia 19-06-2010, 16:02, w całości zmieniany 1 raz